fredag den 11. december 2015

Må Bieber godt det?



      Jeg ved godt at der er nogle der tilbeder popstjerner som var de guder, men derfor behøver popstjernerne ikke at opføre sig som guder. Der er ikke noget gudeligt ved at have mange penge og være voldsomt berømt – der burde ligefrem være noget ydmygt over det… noget taknemmeligt. Ellers tror jeg at de mister anerkendelse ret hurtigt. Selvfølgelig er der også mange der bliver kendt på skandaler og mediestunts, men der er stadig en grænse. Og med grænsen mener jeg Justin Biebers nyeste handling i rækken af hans katastrofale nervepirrende opførsel;
Han har postet et billede af en pige som han syntes var lækker og skrevet ”OMG!!! Who is she” – det har fået hele internettet til at finde hende og skabt det vildeste medierush. Der falder min første naturlige tanke: STAKKELS PIGE!

      Hvad nu hvis hun slet ikke kan lide Justin Bieber og han rent faktisk har givet hende et kæmpe problem med al den unødvendige opmærksomhed? En masse falske profiler er oprettet at beliebers, som prøver at udgive sig for at være hende, bare lige for at få den almægtige popstjernes opmærksomhed. Hvad fanden er det han bilder sig ind? Han ved da godt at halvdelen af verdenen følger ham og så bruger han alles tid og kræfter på at finde en tilfældig pige som han åbenbart har et billede af, men ikke ved hvem er.

      Når han en dag står uden for hendes hus med 10 limousiner fyldt med blomster og et helt orkester, håber jeg virkelig at hun afviser ham. Ingen mennesker skal have lov til at opføre sig sådan uanset hvor gigantiske verdensstjerner de er. Hvad sker der også lige for at han dropper en helt koncert i Norge fordi nogle kaster med vand?



Ingen kommentarer:

Send en kommentar