fredag den 23. maj 2014

Op i fissen med skankekure

Idéen med en slankekur er ret god. Du vil være slankere, flottere og et mere glad menneske ved at spise efter et vids skema i et stykke tid.
Ingen tvivl om at det virker at spise mindre og sundere. Kiloene rasler af dig som maracas der er gået hul på. Fantastisk.
Men hvad så når kuren er slut? Du har fået det ønskede vægttab og nu er det tid til at tage i byen, drikker sprut, knalde, æde durum og "nyde" livet igen.
Og lige med det samme begynder du at tage på igen. Kebabben sætter sig lidt på sidebenene og din hage er begyndt at se dobbelt. Maven buler mere ud, fuck det, sug den ind.
Der går længere tid og lige pludselig er du lige så tyk som da du startede på kuren. Hvis ikke tykkere.

Hvis du gerne vil undgå elevatorvægten der svinger fra kælder til toppen af skyskraberen hele dit liv, så skid hårdt på slankekure og læg din livsstil om.
Det som om at folk kun kan lokkes til at tabe sig hvis ordet "kur" er med i tilbuddet. Så behøver de kun æde sundt i noget tid før de igen deepthroater den onde roulade.
Skal ikke være dobbeltmoralsk, er selv utrolig madglad. Men jeg begynder da også at styre rattet mere og mere imod grøntsagshimlen jo ældre jeg bliver.
Men det behøves ikke at være så avanceret. Du behøver ikke at veje hver eneste korn fra dine havregryn. Bare tænk over hvad du putter i munden hvis du er træt af at have lidt ekstra røv at sidde på.
Som en Asbjørn Riis engang sagde; "Spis sundt og tro på dig selv.... yeah"


Ingen kommentarer:

Send en kommentar