onsdag den 17. april 2013

En blog til rigtige Danskere

Ved godt at Danmark er et meget lille land med en begrænset mængde af gode skuespillere. Til åbent hus på skuespillerskolen, fortalte de at de uddannede til cirka 60% arbejdsløse. De to ting hænger ikke sammen.
... Ikke fordi at der er noget galt med Mads Mikkelsen, Nicholaj Lie Kaas og Anders W. Berthelsen, de er skam gode nok skuespillere, men har man set en af deres film har man næsten set dem alle.
Tænkte bare at folk snart burde begynde at tage en chance og lade nye mennesker komme til roret. På en MÅDE gør de det også. Har tit set en komiker fra Tv2 Zulu, uden så meget som at have duftet til en skuespilleruddannelse, der pludselig får en meget stor rolle eller hovedrollen i film eller serie. Så man skal åbenbart... have været i fjernsynet for at komme i fjernsynet, i Danmark?

Normalt er danske film generelt bare overflødige. Lidt lige som mine blogs. Men hvornår får vi noget science fiction? Noget RIGTIG gyser? En RIGTIG action film, uden at hovedpersonen altid er en blegfed Kim Bodnia der danser på bordene og aldrig forstår svensk? Hallo... Danmark. Jeg er lige her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar